Uniforme medicale

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Uniforma medicala pentru femei

rating

150 Ron

Uniforma medicala pentru femei, usor de curatat, confortabila si moderna. Deoarece uniforma necesita spalari repetate si la temperaturi ridicate, materialul din care este confectionata va permite sa o spalati la temperatura de 90°C. Tesatura nu se sifoneaza si culorile rezista in timp. Bluza cu maneca scurta are decolteu in forma de V si 3 buzunare, iar pantalonul are talie ajustabila. Compozitie: bumbac si elastanCulori disponibile: alb, bleu, bleumarin, violet, verde turcoaz, verde marin, vernil deschis. Culorile si detaliile pot fi diferite datorita diferentei de vizual..

Uniforma medicala pentru barbati

rating

155 Ron

Uniforma medicala pentru barbatiUniforma medicala pentru barbati, usor de curatat, confortabila si moderna. Deoarece uniforma necesita spalari repetate si la temperaturi ridicate, materialul din care este confectionata va permite sa o spalati la temperatura de 90°C. Tesatura nu se sifoneaza si culorile rezista in timp. Bluza cu maneca scurta are decolteu in forma de V si 3 buzunare, iar pantalonul are talie ajustabila. Compozitie: bumbac si elastanCulori disponibile: alb, bleu, bleumarin, violet, verde turcoaz, verde marin, vernil deschis. Culorile si detaliile pot fi dife..

Bluza medicala pentru femei

rating

89 Ron

Bluza medicala face parte din uniforma medicala pentru femei. Este usor de curatat, confortabila si moderna. Deoarece bluza necesita spalari repetate si la temperaturi ridicate, materialul din care este confectionata va permite sa o spalati la temperatura de 90°C. Tesatura nu se sifoneaza si culorile rezista in timp. Bluza cu maneca scurta are decolteu in forma de V si 3 buzunare. Compozitie: bumbac si elastanCulori disponibile: alb, bleu, bleumarin, violet, verde turcoaz, verde marin, vernil deschis. Culorile si detaliile pot fi diferite datorita diferentei de vizualizare in..

Bluza medicala pentru barbati

rating

92 Ron

Bluza medicala face parte din uniforma medicala pentru barbati. Este usor de curatat, confortabila si moderna. Deoarece bluza necesita spalari repetate si la temperaturi ridicate, materialul din care este confectionata va permite sa o spalati la temperaturi de 90°C. Tesatura nu se sifoneaza si culorile rezista in timp. Bluza cu maneca scurta are decolteu in forma de V si 3 buzunare. Compozitie: bumbac si elastanCulori disponibile: alb, bleu, bleumarin, violet, verde turcoaz, verde marin, vernil deschis. Culorile si detaliile pot fi diferite datorita diferentei de vizualizare..

Pantalon medical pentru femei

rating

65 Ron

Pantalonul medical face parte din uniforma medicala pentru femei. Este usor de curatat, confortabil si modern. Deoarece pantalonul necesita spalari repetate si la temperaturi ridicate, materialul din care este confectionat va permite sa il spalati la temperatura de 90°C. Tesatura nu se sifoneaza si culorile rezista in timp. Pantalonul are talie ajustabila cu ajutorul unui siret, tragandu-se printr-un orificiu interior in forma de butoniera. Compozitie: bumbac si elastanCulori disponibile: alb, bleu, bleumarin, violet, verde turcoaz, verde marin, vernil deschis. Culorile si d..

Pantalon medical pentru barbati

rating

66 Ron

Pantalonul medical face parte din uniforma medicala pentru barbati. Este usor de curatat, confortabil si modern. Deoarece pantalonul necesita spalari repetate si la temperaturi ridicate, materialul din care este confectionat va permite sa il spalati la temperatura de 90°C. Tesatura nu se sifoneaza si culorile rezista in timp. Pantalonul are talie ajustabila cu ajutorul unui siret, tragandu-se printr-un orificiu interior in forma de butoniera. Compozitie: bumbac si elastanCulori disponibile: alb, bleu, bleumarin, violet, verde turcoaz, verde marin, vernil deschis. Culorile si..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)