Materiale sanitare

Subcategorii

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Bandana medicala

rating

25 Ron

BANDANA MEDICALABandana medicala este destinata acoperirii capului pentru protectia purtatorului si a celor din jur.Descriere de produs:Bandana este realizata din trei clini si o bentita cu latimea de 4cm la terminatie.Clinul central are o prelungire la spate pentru o buna fixare si acoperire a capului.Reglarea latimii bandanei se face prin cele doua capete libere ale bentitei, la spate.Materialul folosit: Materialul din care se confectioneaza bandana este din bumbac si elastan si va permite sa o spalati la tempera..

Combinezon de protecție împotriva agenților infecțioși -cusături etanșate prin termolipire cu bandă-

rating

160 Ron

Combinezon care are gluga din 2 repere, cu elastic la deschiderea glugii, la terminatia manecii si piciorului precum si in talie si fara cusatura pe umar. Mod de executie: Cusaturile executate cu ata din poliester, sunt etansate cu banda prin termolipire pentru a  se asigura impermeabilizarea totala a purtatorului fata de agentii infectiosi din mediu.Material: Combinezonul este confectionat din material netesut, 100% polipropilena cu membrana din polietilena. Acesta asigura o bariera la contactul cu agentii potential infectiosi si, in acelasi timp, o buna permeabilitate pentru vapori..

Halat medical de unica folosinta

rating

18 Ron

 Descriere:  Halatul de unică folosință confecționat din material nețesut TNT este o metodă de protecție împotriva murdăriei și este utilizat pe scară largă în diverse industrii. Produsul este utilizat pe scară largă ca metodă de protecție în medicină, cosmetologie, industria alimentară, etc. Este prevăzut cu elastic de fixare la mâneci, în talie cu șnur fixat în fața cu cusătură simplă. Iar în zona gâtului prezintă banda din propilenă și prelungire șnur pentru fixarea la spate. Material: TNT(PP), 40g/m2-material nețesut, 100% fibre polipropilenă Culoare: ..

Halat vizitator

rating

10 Ron

Descriere: Halat de unică folosință confecționat din material nețesut TNT-polipropilenă pentru protejarea utilizatorului de: ·      Praf·      Particule fine·      Pulberi ·      Vopseluri   Este prevăzut cu elastic de fixare la mâneci, în talie cu șnur fixat în fața cu cusătură simplă. Iar în zona gâtului prezintă banda din propilenă și prelungire șnur pentru fixarea la spate. Material: TNT(PP), 20g/m2-material nețesut, 100% fibre poli..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)