Echipamente pentru serviciile de ambulanta


PRODUCEM TOT ECHIPAMENTUL PENTRU SERVICIILE DE AMBULANTA CONFORM ORDINULUI nr. 1418 din 12 decembrie 2017

Privind echipamentul individual de protectie de mare vizibilitate si uniforma de ceremonii pentru personalul operativ de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta judetene si al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov


Beneficii:

Design Personalizat la Cerere

Echipamente Testate si Certificate

Pret de Producator

Imbracaminte Confortabila

Livrare Oriunde in Tara

Garantie

Certificate de Conformitate

Asistenta Post-Vanzare
DETALII SI OFERTE PERSONALIZATE LA +4021 326 16 71


 Aceste produse se pot achizitiona doar de persoane autorizate
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)

*** Tricou maneca lunga, barbati, la baza gatului, rosu-fluorescent

rating

150 Ron

Tricou barbati, cu maneca lunga, confectionat din 100% poliester micro-fibra Face parte din echipamentul de iarna. Produsul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si o bentita aplicata la baza gatului pentru confort sporit. Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026 Marimi: de la 36 pana la 64 La cerere, se pot produce marimi speciale Tricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de..

*** Tricou pentru femei, maneca lunga, la baza gatului, rosu-fluorescent

rating

150 Ron

 Tricou pentru femei, cu maneca lunga, confectionat din 100% poliester micro-fibra Face parte din echipamentul de iarna.Produsul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si o bentita aplicata la baza gatului pentru confort sporit.Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026Marimi: de la 36 pana la 64La cerere, se pot produce marimi specialeTricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracamint..

Haina exterioara unisex cu benzi retroreflactante microprismatice

rating

525 Ron

Haina exterioara, barbati, rosu-fluorescent si bleumarinFace parte din echipamentul de iarna.Haina este confectionata din 67% poliester si 33% bumbac si este impermeabila. Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate”Inchiderea se face cu fermoar rezistent, ascuns de o fenta dubla cu inchidere cu capse. Haina are gluga detasabila ce se poate plia cu usurinta in gulerul hainei. Talia este reglabila pentru ca haina este prevazuta cu un snur montat printr-un canal. Largimea manecilor este si ea reglabila datorita scaiului de la ma..

Tricou maneca lunga, unisex, baza gatului, 50% bumbac-50% poliester

rating

165 Ron

Tricou unisex, maneca lunga, confectionat 50% bumbac si 50% poliesterProdusul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si un guler bleumarin la baza gatului.Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026Marimi: de la 36 pana la 64La cerere, se pot produce marimi specialeTricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracaminte de mare vizibilitate, clasa 2”-SR EN ISO 20471:2003Produsele confectionate..

Tricou polo unisex - mânecă lungă

rating

175 Ron

Tricou polo, confectionat 50% bumbac si 50% poliesterProdusul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si un guler bleumarin la baza gatului.Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026Marimi: de la 36 pana la 64La cerere, se pot produce marimi specialeTricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracaminte de mare vizibilitate, clasa 2”-SR EN ISO 20471:2003Produsele confectionate de Matei Conf Grup s..

Tricou polo unisex - maneca scurta

rating

150 Ron

Tricou pentru femei, maneca scurta, polo, confectionat 50% bumbac si 50% poliesterProdusul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si un guler bleumarin la baza gatului.Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026Marimi: de la 36 pana la 64La cerere, se pot produce marimi specialeTricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracaminte de mare vizibilitate, clasa 2”-SR EN ISO 20471:2003Produsele confe..

Tricou unisex, maneca scurta, la baza gatului 50% bumbac -50% poliester

rating

155 Ron

Tricou pentru femei, maneca scurta, la baza gatului confectionat 50% bumbac si 50% poliester.Pe interior se prezinta bumbacul, iar la exterior poliesterul.Face parte din echipamentul de vara.Produsul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si o bentita aplicata la baza gatului pentru confort sporit.Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026Marimi: de la 36 pana la 64La cerere, se pot produce marimi specialeTricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru..

Jacheta cu maneci detasabile unisex rosu-fluorescent si bleumarin

rating

415 Ron

Jacheta cu maneci detasabile, barbati, cu benzi retroreflactante microprismatice Face parte din echipamentul de vara. Jacheta este confectionata din 84% poliester si 16%PU+fleece (trilaminat). Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate” Inchiderea se face cu fermoar rezistent, iar cele 2 buzunare laterale sunt prevazute cu fermoar. Manecile sunt detasabile usor, prin fermoar. Jacheta este recomandata pentru purtare primavara si toamna. Iarna se poate purta pe sub haina exterioara, sporind astfel senzatia de caldura. Culoare:..

!ECHIPAMENT IARNA***Pantalon gros, barbati, cu benzi retroreflactante microprismatice

rating

235 Ron

Pantalon gros, barbati, cu rosu-fluorescent si bleumarinFace parte din echipamentul de iarna.Pantalonul este confectionat din 50% poliester si 50% bumbac. Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate”Inchiderea este cu capse si slit cu fermoar. Talia este prevazuta cu gaici si ofera posibilitatea ajustarii cu o curea. Pantalonul are 6 buzunare dispuse astfel:2 pe sold cu deschidere oblica, in lateral pe picior 2 buzunare si 2 buzunare la spate. Pentru a face rapid accesul la buzunare si pentru a pastra un design functional, cel..

!ECHIPAMENT IARNA***Pantalon gros, pentru femei, cu benzi retroreflactante microprismatice

rating

235 Ron

Pantalon gros, pentru femei, rosu-fluorescent si bleumarinFace parte din echipamentul de iarna.Pantalonul este confectionat din 50% poliester si 50% bumbac. Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate”Inchiderea este cu capse si slit cu fermoar. Talia este prevazuta cu gaici si ofera posibilitatea ajustarii cu o curea. Pantalonul are 6 buzunare dispuse astfel:2 pe sold cu deschidere oblica, in lateral pe picior 2 buzunare si 2 buzunare la spate. Pentru a face rapid accesul la buzunare si pentru a pastra un design functional, ce..

Pantalon subtire, barbati

rating

225 Ron

Pantalon subtire, barbati, cu benzi retroreflactante microprismatice Face parte din echipamentul de vara. Pantalonul este confectionat din 67% poliester si 33% bumbac. Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate” Inchiderea este cu capse si slit cu fermoar. Talia este prevazuta cu gaici si ofera posibilitatea ajustarii cu o curea. Pantalonul are 6 buzunare dispuse astfel:2 pe sold cu deschidere oblica, in lateral pe picior 2 buzunare si 2 buzunare la spate. Pentru a face rapid accesul la buzunare si pentru a pastra..

Pantalon subtire, pentru femei

rating

225 Ron

Pantalon subtire, pentru femei, cu benzi retroreflactante microprismatice Face parte din echipamentul de vara. Pantalonul este confectionat din 67% poliester si 33% bumbac. Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate” Inchiderea este cu capse si slit cu fermoar. Talia este prevazuta cu gaici si ofera posibilitatea ajustarii cu o curea. Pantalonul are 6 buzunare dispuse astfel:2 pe sold cu deschidere oblica, in lateral pe picior 2 buzunare si 2 buzunare la spate. Pentru a face rapid accesul la buzunare si pentru a p..

Vesta vara unisex cu benzi retroreflactante microprismatice

rating

300 Ron

Vesta vara, barbati, rosu-fluorescent si bleumarin Vesta este confectionata din 67% poliester si 33% bumbac. Are 2 benzi retroreflactante microprismatice (tip umbra) si personalizate “crucea vietii cu sase brate” Face parte din echipamentul de vara. Vesta este prevazuta cu guler, iar inchiderea se face in fata cu fermoar rezistent. Are 2 buzunare mari pe piept si 2 buzunare oblice laterale prevazute la interior cu material tip plasa pentru asigurarea confortului in purtare. Inchiderea buzunarea se face cu fermoar si clapa cu capsa metalica. Acest tip de inchidere si forma ..

Tricou maneca scurta, barbati, la baza gatului, rosu-fluorescent

rating

140 Ron

Tricou barbati, cu maneca scurta, confectionat din 100% poliester micro-fibraFace parte din echipamentul de vara. Produsul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si o bentita aplicata la baza gatului pentru confort sporit. Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026 Marimi: de la 36 pana la 64 La cerere, se pot produce marimi speciale Tricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de ..

Tricou pentru femei, maneca scurta, la baza gatului, rosu-fluorescent

rating

140 Ron

Tricou pentru femei, cu maneca scurta, confectionat din 100% poliester micro-fibra Face parte din echipamentul de vara.Produsul este prevazut cu 2 benzi retroreflactante (de tip segmentate) si o bentita aplicata la baza gatului pentru confort sporit.Culoare: rosu-fluorescent, RAL 3026Marimi: de la 36 pana la 64La cerere, se pot produce marimi specialeTricoul are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Tricoul este confectionat respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracaminte de m..

Pantalon stofa unisex

rating

300 Ron

Pantalon stofa pentru barbati, culoare bleumarinMaterialul usor (lana fina si poliester tip trevira) face ca pantalonul sa aiba o tinuta deosebita. Acesta nu se electrizeaza de corp si nu se scamoseaza datorita tratamentului antipilling si antistatic.Pantalonul are 2 buzunare laterale si unul cu capac la spate, falduri pe directia dungii pantalonului. Inchiderea se face prin slit cu fermoar.Culoare: alb si bleumarin (RAL 5011)Marimi: de la 36 pana la 64 La cerere, se pot produce marimi specialePantalonul are inclus in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambu..

Sacou stofa unisex

rating

700 Ron

Sacoul de stofa face parte din uniforma de ceremonii. Materialul din care este confectionat (lana fina si poliester), il face usor de purtat in orice anotimp. Designul modern este dat de detalii: gulerul cu revere ascutite, inchidere la doua randuri de nasturi, cele 2 bride pe umeri si manecile fara manseta. Culoare: bleumarin (RAL 5011) Marimi: de la 36 pana la 64 La cerere, se pot produce marimi speciale Sacoul are inclus in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Sacoul este confectionat respectand cerintele Ordinulu..

Camasa unisex, maneca lunga, alba cu detalii bleumarin

rating

195 Ron

Camasa barbati, maneca lunga, alba cu detalii bleumarinCamasa pentru barbati, cu maneca lunga Camasa este confectionata din material special pentru camasi, compozitie bumbac si poliester. Tinuta si culorile se pastreaza chiar si dupa spalari repetate.Camasa eleganta pentru purtare la evenimente oficiale. Produsul are 2 buzunare pe piept cu clapa bleumarin. Terminatia manecilor (de culoare bleumarin) prezinta cate o manseta care are colturi rotunjite si se incheie cu doi nasturi. Camasa are epoleti si sistem de inchidere cu nasturi si butoniere.Culoare: alb si bleumarin (RAL 5011)Ma..

Camasa unisex, maneca scurta, alba cu detalii bleumarin

rating

180 Ron

Camasa pentru barbati, cu maneca scurta Camasa este confectionata din material special pentru camasi, compozitie bumbac si poliester. Tinuta si culorile se pastreaza chiar si dupa spalari repetate. Culoare: alb si bleumarin (RAL 5011) Marimi: de la 36 pana la 64 La cerere, se pot produce marimi speciale Camasa eleganta pentru purtare la evenimente oficiale. Produsul are 2 buzunare pe piept cu clapa bleumarin si terminatia manecilor de culoare bleumarin. Camasa are epoleti si sistem de inchidere cu nasturi si butoniere. Camasa are inclusa in pret personalizarea c..

Cravata

rating

40 Ron

Cravata bleumarin din poliester, marime universala. Cravata este detaliul care pune in valoare o camasa sau uniforma formata din sacou si pantalon din stofa...

Curea piele, culoare negru

rating

100 Ron

Curea piele naturala captusita cu mesina. Are catarama cu 1 ac, lungimea este reglabila. Latime 3 cm si grosime 2 mm...

Sapca vara, bleumarin

rating

45 Ron

Sapca vara confectionata din bumbac 100% (periat)Marime universala. Sapca este ajustabila datorita sistemului de prindere de la spate.Sapca vara are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de AmbulantaSapca este confectionata respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracaminte de mare vizibilitate, clasa 2”-SR EN ISO 20471:2003 Pretul nu include transportul...

Sapca iarna, bleumarin

rating

85 Ron

Sapca iarna confectionata din 100% fleeceMarime universala. Sapca este ajustabila datorita sistemului de prindere de la spate.Constructia sepcii permite ca partea din spate sa se plieze in interior. Este prevazuta si cu protectie pentru urechi.Sapca iarna are inclusa in pret personalizarea conform cerintelor specifice Serviciului de Ambulanta Sapca este confectionata respectand cerintele Ordinului de ministru nr 1418/12.12.2017 si respecta standardul de “Imbracaminte de mare vizibilitate, clasa 2”-SR EN ISO 20471:2003 Pretul nu include transportul..

Pantofi eleganti piele, culoare negru

rating

250 Ron

Pantofi din piele de bovine, culoare negru Fata naturala neteda, captusita integral, sistem de inchidere prin insiretare, talpa din poliuretan lipita...

Bocanci tip S3 SRC

rating

230 Ron

Bocanci tip S3 SRC, confectionati din piele de bovina, culoare negruFata pantofilor este neteda si nu permite patrunderea apei. Desiretarea se face rapid datorita sistemului special gandit in acest sens.Pantofii au proprietati antiperspirante, sunt tratati antibacterian si antimicotic si sunt rezistenti la abraziune. Datorita elementelor reflectorizante din partile laterale vizibilitatea este sporita in timpul noptii. Cusaturile si capsule nemetalice sunt de culoare rosu.Pantofii au talpa antiderapanta antistatica, rezistenta la hidorcarburi, bicolora (gri cu negru) si sunt prevazuti ..

Pantofi tip S3 SRC

rating

215 Ron

Pantofi tip S3 SRC confectionati din piele de bovina, culoare negruFata pantofilor este neteda si nu permite patrunderea apei. Desiretarea se face rapid datorita sistemului special gandit in acest sens.Pantofii au proprietati antiperspirante, sunt tratati antibacterian si antimicotic si sunt rezistenti la abraziune. Datorita elementelor reflectorizante din partile laterale vizibilitatea este sporita in timpul noptii. Cusaturile si capsule nemetalice sunt de culoare rosu.Pantofii au talpa antiderapanta antistatica, rezistenta la hidorcarburi, bicolora (gri cu negru) si sunt prevazuti c..

Hanorac CRONOS, barbati, din polar moale, cu benzi reflectorizante

rating

200 Ron

Hanorac barbati, din polar moale, cu benzi reflectorizanteAcest hanorac este alegerea perfecta pentru zilele cand afara nu este nici prea cald, dar nici prea frig si nu stii cu ce sa te imbraci. Hanoracul este confortabil la purtare cu un design special gandit in acest sens. Este calduros datorita polarului moale din care este confectionat.Il poti purta chiar si pe timp de noapte deoarece vizibilitatea este asigurata de benzile reflectorizante aplicate pe spate si piept.Culoare: rosu-fluorescent si bleumarin*Acest hanorac este un produs realizat si gandit de SC Matei Conf Grup. El nu face..

Hanorac CRONOS, dama, din polar moale, cu benzi reflectorizante

rating

200 Ron

 Hanorac dama, din polar moale, cu benzi reflectorizanteAcest hanorac este alegerea perfecta pentru zilele cand afara nu este nici prea cald, dar nici prea frig si nu stii cu ce sa te imbraci. Hanoracul este confortabil la purtare cu un design special gandit in acest sens. Este calduros datorita polarului moale din care este confectionat.Il poti purta chiar si pe timp de noapte deoarece vizibilitatea este asigurata de benzile reflectorizante aplicate pe spate si piept.Culoare: rosu-fluorescent si bleumarin*Acest hanorac este un produs realizat si gandit de SC Matei Conf Grup. ..

Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)