Echipamente militare

Echipamente pentru ARMATA, IGSU, JANDARMERIA SI POLITIA ROMANA


Aceste produse se pot achizitiona doar de persoane autorizate.Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Bluzon cadre bărbați

rating

0 Ron

Produsul are o linie fashion și este destinat purtării primăvara și toamna. Captuşeala satinată oferă un aspect elegant și este plăcută la purtare. Piepţii și spatele au croială dreaptă cu platcă. Mânecile sunt terminate cu manșete încheiate cu capse metalice. Bluzonul prezintă patru buzunare cu refleţi dublii înguști. Închiderea bluzonului se realizează central, cu fermoar. Terminaţia este realizată cu un cordon elasticizat lateral faţă și pe spate.Caracteristici: poliester cu membrană, 180 g/mp..

Bonetă armată

rating

0 Ron

Boneta este un articol care face parte din uniforma de oraș a studenţilor, elevilor, soldaţilor și gradaţilor profesioniști. Este realizată din ţesătură  tercot de culoare kaki, dublată cu o căptușeală satinată, material plăcut la purtare. Calota este croită din două bucăţi unite la capete și la vârf.  Clapele sunt de formă elipsoidala, libere la partea superioară.Caracteristici: bumbac/poliester, 210 g/mp..

Cămașă bluză cadre bărbați

rating

0 Ron

Este realizată din ţesătură  tercot de culoare kaki.  Piepţii și spatele au o croială dreaptă pentru a oferi lejeritate. Mânecile sunt terminate cu manșete încheiate cu nasture pe interior. În perioadele mai calde, mânecile se pot sufleca și fixa cu bride.  Cămașa prezintă două buzunare aplicate, cu pliu dublu central și clapă. Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţi cu nasturi. Închiderea bluzonului se realizează central cu nasturi. Terminaţia este realizată cu un cordon ajustat în ambele laterale cu nasturi.Caracteristici: bumbac / poliester, 155 g/ mp..

Cămașă jandarmerie cu mânecă scurtă

rating

0 Ron

Produsul este confecţionat din ţesătură ripstop. Pieptii şi spatele au o croială dreaptă. Mânecile sunt scurte şi sunt terminate cu manşete.Cămaşa se închide în faţă cu nasturi, are două buzunare cu clapă aplicate pe piept şi este prevăzută cu epoleţi. Este destinată purtării în perioada de vară. Caracteristici: bumbac, 120 g/mp..

Cămașă politie

rating

0 Ron

Produsul este confecţionat din ţesătură tercot în două culori (bleu şi bleumarin). Piepţii şi spatele au o croială dreaptă cu plătci delimitate cu liziere contrast. Mânecile sunt lungi şi sunt terminate cu manşete închise cu nasturi.Cămaşa se închide în faţă cu nasturi, are două buzunare cu clapă aplicate pe piept şi este prevăzută cu epoleţi.Este destinată purtării în perioadă de primăvară, dar şi vară, datorită mânecilor care se pot sufleca şi fixa cu câte o bridă.Caracteristici: bumbac/poliester, 110 g/mp..

Combinezon de zbor

rating

0 Ron

Combinezonul face parte din categoria echipamentelor de protecţie şi se confecţionează din tesătură Nomex. Protecţia se referă la situaţii de expunere la temperaturi ridicate sau foc. Piepţii şi spatele sunt realizaţi fiecare dintr-un singur reper.Spatele este prevăzut cu două falduri care asigură lejeritatea produsului. La terminaţia mânecilor sunt montate bride şi Velcro. Ajustarea pe talie se face cu un cordon şi Velcro.Cele opt buzunare cu fermoar şi /sau Velcro sunt aplicate pe piepţi, zonă genunchilor, zona inferioară şi pe mâneca stânga. Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţ..

Costum tehnician

rating

0 Ron

Este compus din geacă, pantalon şi şapcă şi este confecţionat din ţesătură 100% bumbac cu fire ripstop poliester. Geaca are linie dreaptă, terminată cu un cordon elasticizat pe laterale şi tot spatele. Mânecile prezintă de asemenea, la terminaţie manşete elasticizate. Geaca prezintă două buzunare superioare cu fermoar şi un buzunar cu burduf pe mâneca stânga.Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţi cu capse. Pentru sezonul rece, gecii i se poate ataşa pe dedesupt o vestă matlasată. Pantalonul este vătuit, cu pieptar şi susţinut pe umeri cu bretele elasticizate.Pe cusăturile laterale,..

Pulover pentru ținuta de oraș și serviciu

rating

0 Ron

Produsul este ideal purtării în perioadele răcoroase de primăvară și toamnă. Compoziţiafirului, de LÂNĂ și PNA oferă confort și stabilitate dimensională.  Plătcile faţă/ spate șicotierele sunt realizate din tercot și sunt aplicate. Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţi cunasturi. Caracteristici: lână și PNA..

Tricou cu epoleți

rating

0 Ron

Tricoul este de concepţie simplă, la baza gâtului, cu mâneci scurte şi epoleţi fxaţi cu nasturi, pe umeri. Este realizat din tricot 100% bumbac. Compoziţia materialului îl face să fie plăcut la purtare şi oferă confort. Caracteristici: bumbac, 165 g/mp..

Tricou cu guler

rating

0 Ron

Tricoul are o linie dreaptă, lejeră, cu mâneci scurte şi epoleţi fxaţi cu nasturi, pe umeri. Faţa prezintă platcă delimitată cu o lizieră contrast. Este realizat din tricot 100% bumbac. Compoziţia materialului îl face să fie plăcut la purtare şi oferă confort.Caracteristici: bumbac, 120 g/mp..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)