Echipamente militare

Echipamente pentru ARMATA, IGSU, JANDARMERIA SI POLITIA ROMANA


Aceste produse se pot achizitiona doar de persoane autorizate.Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Bluzon cadre bărbați

rating

0 Ron

Produsul are o linie fashion și este destinat purtării primăvara și toamna. Captuşeala satinată oferă un aspect elegant și este plăcută la purtare. Piepţii și spatele au croială dreaptă cu platcă. Mânecile sunt terminate cu manșete încheiate cu capse metalice. Bluzonul prezintă patru buzunare cu refleţi dublii înguști. Închiderea bluzonului se realizează central, cu fermoar. Terminaţia este realizată cu un cordon elasticizat lateral faţă și pe spate.Caracteristici: poliester cu membrană, 180 g/mp..

Bonetă armată

rating

0 Ron

Boneta este un articol care face parte din uniforma de oraș a studenţilor, elevilor, soldaţilor și gradaţilor profesioniști. Este realizată din ţesătură  tercot de culoare kaki, dublată cu o căptușeală satinată, material plăcut la purtare. Calota este croită din două bucăţi unite la capete și la vârf.  Clapele sunt de formă elipsoidala, libere la partea superioară.Caracteristici: bumbac/poliester, 210 g/mp..

Cămașă bluză cadre bărbați

rating

0 Ron

Este realizată din ţesătură  tercot de culoare kaki.  Piepţii și spatele au o croială dreaptă pentru a oferi lejeritate. Mânecile sunt terminate cu manșete încheiate cu nasture pe interior. În perioadele mai calde, mânecile se pot sufleca și fixa cu bride.  Cămașa prezintă două buzunare aplicate, cu pliu dublu central și clapă. Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţi cu nasturi. Închiderea bluzonului se realizează central cu nasturi. Terminaţia este realizată cu un cordon ajustat în ambele laterale cu nasturi.Caracteristici: bumbac / poliester, 155 g/ mp..

Cămașă de instrucție pădure

rating

0 Ron

Produsul este confecţionat din ţesătură ripstop cu imprimeu camufaj pădure. Piepţii și spatele au o croială foarte ușor cambrată. Mânecile sunt terminate cu manșete încheiate cu doi nasturi. Cămașa se închide în faţă cu nasturi, are două buzunare aplicate pe piept și este prevăzută cu epoleţi. Dea-supra buzunarelor prezintă benzi velcro pentru ecusoane de identitate. Este destinată purtării în perioadă de primăvară, dar și vară, datorită mânecilor care se pot sufleca și fixa cu câte o bridă. Materialul are proprietatea de infraroșu.Caracteristici: bumbac, 120 g/mp..

Cămașă jandarmerie cu mânecă lungă

rating

0 Ron

Produsul este confecţionat din ţesătură ripstop. Piepţii şi spatele au o croială dreaptă. Mânecile sunt lungi şi sunt terminate cu manşete închise cu nasturi.Cămaşa se închide în faţă cu nasturi, are două buzunare cu clapă aplicate pe piept şi este prevăzută cu epoleţi.Este destinată purtării în perioada de primăvară, dar şi vara, datorită mânecilor care se pot sufleca şi fixa cu câte o bridă. Caracteristici: bumbac, 120 g/mp..

Cămașă jandarmerie cu mânecă scurtă

rating

0 Ron

Produsul este confecţionat din ţesătură ripstop. Pieptii şi spatele au o croială dreaptă. Mânecile sunt scurte şi sunt terminate cu manşete.Cămaşa se închide în faţă cu nasturi, are două buzunare cu clapă aplicate pe piept şi este prevăzută cu epoleţi. Este destinată purtării în perioada de vară. Caracteristici: bumbac, 120 g/mp..

Cămașă politie

rating

0 Ron

Produsul este confecţionat din ţesătură tercot în două culori (bleu şi bleumarin). Piepţii şi spatele au o croială dreaptă cu plătci delimitate cu liziere contrast. Mânecile sunt lungi şi sunt terminate cu manşete închise cu nasturi.Cămaşa se închide în faţă cu nasturi, are două buzunare cu clapă aplicate pe piept şi este prevăzută cu epoleţi.Este destinată purtării în perioadă de primăvară, dar şi vară, datorită mânecilor care se pot sufleca şi fixa cu câte o bridă.Caracteristici: bumbac/poliester, 110 g/mp..

Combinezon de zbor

rating

0 Ron

Combinezonul face parte din categoria echipamentelor de protecţie şi se confecţionează din tesătură Nomex. Protecţia se referă la situaţii de expunere la temperaturi ridicate sau foc. Piepţii şi spatele sunt realizaţi fiecare dintr-un singur reper.Spatele este prevăzut cu două falduri care asigură lejeritatea produsului. La terminaţia mânecilor sunt montate bride şi Velcro. Ajustarea pe talie se face cu un cordon şi Velcro.Cele opt buzunare cu fermoar şi /sau Velcro sunt aplicate pe piepţi, zonă genunchilor, zona inferioară şi pe mâneca stânga. Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţ..

Costum impermeabil

rating

0 Ron

Este compus din geacă și pantalon și este confecţionat din ţesătură realizată din fire de poliester, cu membrană din poliuretan cu imprimeu camuflaj, deșert. Geaca are linie kimono, lejeră, cu posibilitatea de ajustare la tiv cu șiret. Mânecile prezintă la terminaţie bride cu Velcro pentru reglare. Buzunarele au construcţie antiapă și prezintă doar deschidere pentru acces la buzunarele îmbrăcămintei de dedesupt. Gluga este fixă și se ajustează cu șiret. Închiderea se realizează central, cu fermoar. Pantalonul este elasticizat în talie cu posibilitatea de reglare pe laterale cu c..

Costum tehnician

rating

0 Ron

Este compus din geacă, pantalon şi şapcă şi este confecţionat din ţesătură 100% bumbac cu fire ripstop poliester. Geaca are linie dreaptă, terminată cu un cordon elasticizat pe laterale şi tot spatele. Mânecile prezintă de asemenea, la terminaţie manşete elasticizate. Geaca prezintă două buzunare superioare cu fermoar şi un buzunar cu burduf pe mâneca stânga.Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţi cu capse. Pentru sezonul rece, gecii i se poate ataşa pe dedesupt o vestă matlasată. Pantalonul este vătuit, cu pieptar şi susţinut pe umeri cu bretele elasticizate.Pe cusăturile laterale,..

Costum termic

rating

0 Ron

Este compus din geacă, pantalon și glugă și este confecţionat din ţesătură 100% poliamidă, cu strat termoizolant. Este un produs de concepţie simplă, cu posibilitatea de comprimare și transport într-un săculeţ realizat din același material, închis cu șiret.Terminaţia mânecilor și a gecii este elasticizata.Buzunarele au închidere cu fermoar. Închiderea se realizează central, cu fermoar. Pantalonul este elasticizat în talie și se susţine pe umeri cu bretele din chingă. Pe cusăturile laterale, pe jumătate din lungime, sunt prezente fermoare pentru o îmbrăcare mai ușoară.Gluga este s..

Pulover pentru ținuta de oraș și serviciu

rating

0 Ron

Produsul este ideal purtării în perioadele răcoroase de primăvară și toamnă. Compoziţiafirului, de LÂNĂ și PNA oferă confort și stabilitate dimensională.  Plătcile faţă/ spate șicotierele sunt realizate din tercot și sunt aplicate. Pe umeri sunt montaţi epoleţi fixaţi cunasturi. Caracteristici: lână și PNA..

Scurtă instrucție deșert

rating

0 Ron

Această geacă este ideală pentru sezonul rece find prevăzută cu diverse repere importante pentru confort și protecţie.Este confecţionată din ţesătură ripstop LAMINAT, cu strat termoizolant și căptușeală din 100% poliester. Linia este dreaptă, lejeră cu posibilitatea de ajustare pe talie cu șiret. Mânecile prezintă la terminaţie bride cu Velcro pentru reglare.Cele patru buzunare au construcţie antiapă. Gluga este detașabilă și este căptușită cu polar pentru un confort sporit. Închiderea se realizează central, cu fermoar și fentă închisă cu velcro. Materialul are proprietatea de infr..

Tricou cu epoleți

rating

0 Ron

Tricoul este de concepţie simplă, la baza gâtului, cu mâneci scurte si epoleţi fixaţi cu nasturi, pe umeri. Este realizat din tricot bumbac  cu imprimeu camuflaj deşert. Compoziţia materialului îl face să fie plăcut la purtare şi oferă confort. Caracteristici: bumbac 160 g/ mp..

Tricou cu epoleți

rating

0 Ron

Tricoul este de concepţie simplă, la baza gâtului, cu mâneci scurte şi epoleţi fxaţi cu nasturi, pe umeri. Este realizat din tricot 100% bumbac. Compoziţia materialului îl face să fie plăcut la purtare şi oferă confort. Caracteristici: bumbac, 165 g/mp..

Tricou cu guler

rating

0 Ron

Tricoul are o linie dreaptă, lejeră, cu mâneci scurte şi epoleţi fxaţi cu nasturi, pe umeri. Faţa prezintă platcă delimitată cu o lizieră contrast. Este realizat din tricot 100% bumbac. Compoziţia materialului îl face să fie plăcut la purtare şi oferă confort.Caracteristici: bumbac, 120 g/mp..

Vestă antiglonț

rating

0 Ron

Modelul compact de vestă antiglonţ este proiectat pentru a conferi mobilitate purtătorului în timpul misiunilor speciale de intervenţie. Vesta antiglonţ asigură luptătorului protecţie împotriva calibrelor uşoare şi a schijelor pe timpul operaţiunilor tactice în zona pieptului, abdomenului şi a spatelui, având posibilitatea dotării cu alte echipamente prin sistemul modular de ataşare şi adăugarea de plăci balistice pentru calibre mari.Caracteristici: kevlar..

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)